Se NBA och Eurobasket 2013 live!

NBA biljetterVi kan hjälpa er med en resa till USA eller Kanada för att uppleva NBA? Eller vill ni se Basket-EM live?

Nere i soliga Florida spelar de regerande mästarna Miami Heat och i New York spelar numera Brooklyn Nets i nya och fina Barclays Center. NBA släpper sitt spelschema i slutet av juli men säsongen startar vanligtvis i slutet av oktober och pågår till juni.
Oavsett vad ni väljer kan vi lova er en basketupplevelse som ni sent kommer glömma.

Kan herrarna upprepa damernas succé i Basket-EM? De svenska damerna charmade många när de skrällde och bland annat slog Ryssland som vann EM senast. De tog sig till slutspel och pressade värdnationen Frankrike men förlorade tyvärr med 87-83.

Den 4 september är det dags för Sveriges herrar att försöka upprepa framgångarna då det är dags för dem att kliva in i EM. Basket-EM för herrarna spelas i Slovakien och Sverige inleder med en tuff match mot Grekland. Man kommer även möta Finland, Ryssland, Turkiet och Italien under gruppspelet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *