Biljetter och resor till NBA säsongen 2013 – 2014

NBA säsongen är i full rullning och vi finns här redo för att hjälpa er hitta just de biljetterna eller paketresorna som ni är ute efter.

Oavsett om ni vill se Brooklyn Nets i New York eller de regerande mästarna Miami Heat nere i Florida kan vi hjälpa er.

Nickes.com har sålt sportresor sedan 1997 och ni kan lite på vår erfarenhet. Även under slutspelet nu 2014 kan vi bistå med biljetter, tveka inte att höra av dig om du är intresserad och vill veta mer.

Populärast i vårt utbud är utan tvekan New York Knicks samt Brooklyn Nets i öst och Los Angeles Lakers i väst. Främst vintertid brukar även Florida sälja bra på grund av deras otroliga väder i kombination med världens bästa basketspelare just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *